piektdiena, 2011. gada 25. novembris

Tomātu-frikadeļu zupa

Lielajā skrējienā esmu nedaudz piemirsusi par bloga virtuves pļāpām.
Nu izvārīju un lieku galdā savu vienkāršo, bet gardo tomātu-frikadeļu zupiņu!
















Zupai nepieciešamie produkti:
malta gaļa
kartupeļi
konservēti tomāti (bez mizas)
puravs
paprika
sīpols
sālītas dilles
baziliks
No maltās gaļas izveido frikadeles, liek vārīties zupas katliņā. Tikmēr apcep sarīvētu burkānu, sagrieztu sīpolu, puravu un papriku. Apceptos dārzeņus pievieno frikadelēm. Pievieno arī sagrieztus kartupeļus un konservētos tomātus, arī to sulu. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pievieno sakapātas sālītās dilles un pāris lapiņas bazilika. Uzgaidam brīdi, līdz zupa ievelkas un gatavs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru