otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Kabaču pankūkas ar rudzu miltiem

Kabaču laiks ir klāt!













Lai pagaida salātos pievienoti, vienkārši cepti, blanšēti, rīvēti cepti un pildīti kabači! - Es izmēģināju kombināciju no kabačiem, rupjajiem rudzu miltiem un kefīru. Sanāca garšīgas un pufīgas sāļās pankūkas.

Nepieciešams:
kabacis (mans bija 700 g smags)
3 olas,
apm. glāze rupjo rudzu miltu
1/2 glāze kefīra
šķipsna sāls
Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Atstāj uz apm. 10 minūtēm - lai uzbriest milti. Cepam eļļā zeltainas pankūkas.
Ar skābu krējumu gardum gardas!

2 komentāri:

  1. Super! Šo es noteikti izmēģināšu, gana diētiski un visas sastāvdaļas man ir.

    AtbildētDzēst